ESITTELY

RATSUK_MAYYA_IMG_7638 copyOlen syntynyt Siperiassa, Neuvostoliitossa. Suoritin Moskovassa Yliopiston, koulutukseltani olen juristi. Menin naimisiin liettualaisen miehen kanssa ja muutin Suomeen v. 2013.

Olen suorittanut Suomessa merkonomin ammattitutkinnon ja tällä hetkellä opiskelen oppisopimuksella työvalmentajaksi.

Olen työnopastajana SPR-Kirppiksellä 3,5 vuotta. Tehtäviin kuuluu perehdyttää työntekijöitä työtehtäviin, opastaa heitä työpaikan käytäntöihin ja antaa jatkomahdollisuuden päästä työelämään tai opiskelemaan.

Henkilökuntaan kuuluvat usein maahanmuuttajat, osatyökykyiset, pitkäaikaistyöttömät, mielenterveys- ja päihdekuntoutujat sekä muut kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat. 

Otan jokaisen tulevan asian vastaan vakavasti ja yritän hoitaa niitä kuin ne olisivat omia asioitani. Parhaita ovat ne, jotka ovat onnistuneet parhaalla tavalla. Minun slogani on: ”Minä hoidan!”

Työnvalmentajana olen innovaattori, motivaattori, koordinaattori, mahdollisuuksien metsästäjä, verkostokonkari, mahdollistaja jne. Parasta kun saa tehdä sitä, mistä tykkää ja kiinnostunut.

Minä nautin ideoista ja kehittämisestä sekä siitä, että saan olla mukana toteuttamassa jotain uutta ja parempaa.

Vuodesta 2017 lähtien olen Vaasan maahanmuuttajaneuvoston jäsen. 

Harrastan sisustusta kierrätysmateriaaleista, valokuvausta, animation sekä videon tekemistä, sauvakävelyä. Ekologisuus ja kierrätysmateriaalien käyttö ovat minulle tärkeitä asioita. 

Vihreät on ylivoimaisesti lähimpänä näkemyksiäni ja arvojani, ja tietenkin olen kiinnostunut lähtemään mukaan tekemään Vaasasta paremman kaupungin.

SWE   RUS   ENG

Facebook